Word lid van ons patiëntenpanel!

Tag:

Het Sint-Andries Ziekenhuis scoort hoog op vlak van patiëntentevredenheid. Omdat we altijd streven naar beter, willen we onze patiënten zelf nog meer betrekken. Word daarom vandaag nog lid van ons patiëntenpanel!

Ken jij Arthur al?

Tag:

Naast medische versterking, is er nu ook technische versterking in het ziekenhuis. Maak kennis met Arthur, de robot die je op weg helpt om route 22 nog makkelijker te vinden!

Januari is de maand van de urologie in het Sint- Andriesziekenhuis

Tag:

Tijdens de maand januari zet het Sint-Andriesziekenhuis de dienst urologie in de kijker. Hierbij wordt ingezoomd op de samenwerking tussen de urologen en de verschillende afdelingen in het ziekenhuis: van de kinderafdeling over medische beeldvorming tot het restaurant. Dat gebeurt aan de hand van affiches die op de afdelingen hangen met daarop een woordje uitleg over wat deze samenwerking precies inhoudt.

De prostaat, een harde noot om te kraken?

Tag: Prostaatvergroting Holep Prostaatontsteking Prostaatcarcinoom

Dr. Pieter Jan Elshout heeft een info- avond gegeven in het Sint- Andriesziekenhuis te Tielt. Het opzet was patiënten te informeren over een mysterieus orgaan in het kleine bekken. Een Europese bevraging bracht aan het licht dat de meeste mensen niet weten waar de prostaat juist ligt en wat zijn belangrijkste functie is. Ook in onze regio blijkt de interesse voor de onderwerp groot te zijn.

Nieuw holmium lasertoestel voor prostaathypertrofie

Tag: Prostaathypertrofie Holep Endo urologie Urolithiase

Het OK-team van Sint-Andries verwelkomt het nieuwe lasertoestel. Deze Holmiumlaser is krachtiger en veelzijdiger. Het belangrijkste voordeel van dit type laser is dat ook behandelingen voor prostaathypertrofie kunnen uitgevoerd worden.

Nieuwe website urologie tielt

Tag:

We zijn erg trots u de nieuwe website van onze dienst voor te stellen. Wellicht moet er hier en daar nog wat bijgeschaafd worden, maar dat komt  wel in orde. Welkom op onze site en op onze dienst.

International Bedwetting Day

Tag: Kinderurologie

Een dag waarop er wat aandacht wordt gevraagd voor onze jonge bedplasser. Een dag waarop we hen er op willen wijzen dat er mogelijke oplossingen bestaan voor dit probleem, dat zij niet alleen zijn maar met velen, en er over gepraat mag worden.

13 items gevonden