Word lid van ons patiëntenpanel!


door

Het Sint-Andries Ziekenhuis scoort hoog op vlak van patiëntentevredenheid. Omdat we altijd streven naar beter, willen we onze patiënten zelf nog meer betrekken. Word daarom vandaag nog lid van ons patiëntenpanel!

Om jullie nog beter van dienst te zijn, willen we jullie mening als patiënt kennen. Daarom roepen we een patiëntenpanel in het leven. In kleine groepjes gaan we samen op zoek naar verbeterpunten in ons ziekenhuis. Wat loopt er goed, maar kan nog beter? Missen jullie iets als patiënt? En hoe kunnen we dat oplossen? 

In kleine groepjes gaan we tijdens een live sessie aan de slag. Uiteraard volledig coronaproof! Voel je je betrokken bij het Sint-Andriesziekenhuis? En wil je graag meedenken over de kwaliteit van onze zorg?

Aarzel niet en word lid van ons patiëntenpanel.

Hoe doe je dat?

Neem contact op met de dienst kwaliteit via

Maar wanneer is dan onze eerste panelmeeting?

We verwachten jullie op 12 juni 2021, van 9u tot 11u in het Sint-Andriesziekenhuis. 

Wie zich kandidaat stelt, krijgt nog verdere details van onze collega’s. 
Hopelijk tot binnenkort!